Laat het gebeuren
Life Coaching · 16. mei 2021
Je hele leven volgens plan laten verlopen. Er zijn maar weinig mensen die dat voor elkaar hebben gekregen. En misschien is dat maar goed ook. Want je hebt niet alles zelf in de hand en het is maar de vraag of je dat ook zou moeten willen. Soms kan het namelijk veel opleveren als je het leven even laat gebeuren. Wanneer je jezelf openstelt voor mogelijkheden die op je pad komen waar je niet op gerekend had, kan dat je leven prachtige nieuwe wendingen opleveren. Lees meer hierover in deze blog.

Schrijf en laat los
Life Coaching · 13. maart 2021
Tegenwoordig zijn we gewend om onze gedachtes meteen met de wereld te delen. Social media heeft zowel de wereld geopend als dichterbij gehaald waardoor het makkelijker is geworden om andere mensen te vinden om te praten over allerlei onderwerpen. Toch word er ook steeds vaker gepleit voor het schrijven op papier. Verschillende vormen van het bijhouden van een dagboek of vrij schrijven kunnen je vooruit helpen en je een veilige plek geven om je gevoelens te uiten. Lees er meer over in deze blog.

Life Coaching · 11. december 2020
Jezelf verder ontwikkelen is een natuurlijk fenomeen. Het kan veel positiefs opleveren en daardoor de moeite waard zijn om te proberen. Om je kans op succes hierbij te verhogen heb ik wat tips verzameld die mij ook hebben geholpen. Zie het als verschillende sleutels die je kunt gebruiken om succes te bereiken. Mocht je doelen willen stellen voor het nieuwe jaar kunnen deze sleutels je mogelijk ook op weg helpen.

Life Coaching · 19. maart 2020
En dan ineens lijkt de samenleving op zijn kop ofwel stil te staan door een virus. Dat is nogal wat om te verwerken. Gevoelens van angst en onzekerheid over de nabije toekomst kunnen dan de overhand krijgen. Hoe kan je hier zo flexibel mogelijk maar toch ook sterk in staan? Hoe voorkom je een cirkel van negatieve gevoelens en gedachten?Hoe creëer je voor jezelf juist wat zekerheid in deze onzekere tijden? Lees meer hierover in deze blog.

Life Coaching · 01. maart 2020
Klaar voor een nieuwe start? Je nieuwjaars voornemens alweer opgegeven of is het nog niet gelukt dit jaar om echt aan je doelen te werken? Geen zorgen, er zijn het hele jaar door nieuwe kansen te vinden om wel de juiste start te maken. Een start die op het juiste moment past bij de sterkte van je eigen motivatie voor je doel. Hoe hervind je je focus op je doel en bepaal je wanneer je het beste kan beginnen? Lees meer hierover in deze blog.

Life Coaching · 14. februari 2020
Happy Valentines Day! De dag waarop liefde centraal staat is weer aangebroken. Voel je je buiten gesloten omdat je geen relatie hebt? Dat is helemaal niet nodig! Valentijnsdag is bij uitstek de feestdag die je zelf kunt invullen op een manier die bij je past. Maak er dus iets leuks van en vier bijvoorbeeld de liefde voor jezelf, voor vrienden of familie. In deze blog lees je hier meer over.

Life Coaching · 19. november 2019
Op het eerste oog lijkt de meerderheid van de mensen alles goed voor elkaar te hebben. Vooral niet laten merken als het niet zo goed gaat lijkt het motto. Meer eigenlijk lopen veel mensen rond met onzichtbare wonden, pijn die op het eerste gezicht niet meteen te zien is. Vaak zijn het zaken die al wat ouder zijn maar het litteken zit er nog. Wat kan je helpen als deze oude pijn of verdriet ineens weer naar boven komt? Het is tijd dat we weer wat begrip gaan hebben voor elkaar.

Life Coaching · 04. juli 2019
Soms heb je het even nodig in je leven, een Reset knop. Een knop waarmee je jezelf even opnieuw kan opstarten als het ware en zelf kan aansturen hoe je verder wil gaan. Vooral mentaal kan dit af en toe erg prettig zijn. Bewustzijn van de aard van je gedachten en gevoelens speelt daar een grote rol in. Lees hier hoe je negativiteit wat meer kan bijsturen naar het positieve in dat op zicht.

Life Coaching · 10. juni 2019
Verwachtingen heeft iedereen wel, op elke leeftijd. Over hoe je leven verder gaat lopen, wat voor werk je gaat doen of wat je bereikt hebt op een bepaalde leeftijd in de toekomst. Soms ook bij kleinere zaken die je in je dagelijks leven tegenkomt. Maar wat nou als die verwachting niet uitkomt? Hoe ga je daar mee om en zorg je dat je niet te hard voor jezelf bent als het een keer niet is gelukt? Daar lees je hier meer over.

Life Coaching · 09. mei 2019
Buiten je comfort zone stappen en je eigen grenzen verleggen kan erg spannend zijn. Maar soms is het ook noodzakelijk. Om nieuwe ervaringen op te doen en nieuwe dingen te leren zal je soms een sprong in het diepe moeten wagen om een stap vooruit te zetten. Kan je wat aanmoediging gebruiken om je grens te verleggen? Lees dan meer hierover in deze blog.

Meer weergeven